Smartschool

GO! basisschool Klim-Op engageert zich ten volle om het gebruik van papier terug te dringen. Niet alleen is papier slecht voor het milieu, het is ook niet altijd handig; het geraakt zoek of belandt per ongeluk bij het afval, waardoor de boodschap verloren gaat...

Daarom zet onze school volop in op digitale communicatie. Hiervoor gebruiken we Smartschool. Leerkrachten zullen dus geen papieren brieven meer meegeven met de kinderen, maar ze beschikbaar stellen via Smartschool.

Als ouder kan u op dit platform dus makkelijk alle informatie vinden omtrent uitstappen van uw kind of over thema's die de hele school aanbelangen.

U vindt er ook een handige kalender terug. Daarin worden alle uitstappen, activiteiten en vrije dagen bijgehouden en kan u ze dan ook makkelijk en overzichtelijk terugvinden.

De rapporten van uw kind, die je nog steeds ook in papieren versie ontvangt, kunnen eveneens geraadpleegd worden op Smartschool met behulp van Skore. Dit is een handige manier om de evolutie van de punten van uw kind op te volgen.

Ook de oudercontacten kunnen, zodra ze opengesteld worden door de school, snel en handig geboekt worden op Smartschool.

Bovendien kan je via deze weg ook contact opnemen met de leerkracht of het secretariaat.

Het menu voor de warme maaltijden bezorgen we uitsluitend via Smartschool aan alle ouders (zie item "Lunch & warme maaltijden" voor meer info). Inschrijven is dus niet meer nodig. Indien uw kind warm wenst te eten, vult u gewoon tijdig het menu in en betaalt u nadien bij ontvangst van de factuur.

De schoolfacturen worden enkel digitaal verzonden. Dit verloopt echter niet via Smartschool. Deze worden bezorgd op één of meerdere e-mailadressen die u opgeeft.

Inloggen op Smartschool kan via de link op de thuispagina van onze website www.klimopvilvoorde.be of via volgend adres: https://bsvl-sgr10.smartschool.be

Download de Smartschool-app om nog makkelijker op de hoogte te blijven.