Werken bij Klim-Op

Word deel van ons gepassioneerde team van onderwijzers!


Ben je op zoek naar een school waar jouw passie voor onderwijs tot bloei kan komen? Zoek niet verder! Bij GO! basisschool Klim-Op geloven we dat de kracht van onderwijs ligt in de toewijding van onze leerkrachten. We zijn dan ook op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde leerkrachten die onze visie delen en een positieve impact willen hebben op het leven van onze leerlingen.
 

Waarom kiezen voor GO! basisschool Klim-Op?


1. Inspirerende gemeenschap: Bij Klim-Op streven we naar een inspirerende omgeving waar zowel leerlingen als leerkrachten worden aangemoedigd om te groeien, te innoveren en te excelleren. We zijn een hechte gemeenschap waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

2. Ondersteunende cultuur: Bij ons krijg je niet alleen de ruimte om je eigen onderwijsstijl te ontwikkelen, maar bieden we ook een ondersteunende cultuur waarin jouw professionele groei wordt gestimuleerd. Je krijgt ondersteuning van je collega's, van een mentor voor startende leerkrachten, van de directie en van de rest van ons team. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om bijkomende nascholingen en workshops te volgen.

3. Moderne faciliteiten: Onze school beschikt over een moderne nieuwbouw en in het komende jaar zal één van onze andere gebouwen grotendeels gerenoveerd worden. Daarnaast wordt ook onze speelplaats volledig vernieuwd, zodat groen en ontharding een prominente plaats krijgen.  We beschikken ook over alle hedendaagse technologische hulpmiddelen die het leerproces ondersteunen en verrijken. Van interactieve smartboards tot goed uitgeruste lokalen, we bieden de middelen die nodig zijn om boeiende en effectieve lessen te verzorgen.

4. Betrokkenheid bij de gemeenschap: Bij Klim-Op geloven we in de kracht van betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. We organiseren regelmatig evenementen, ouderbijeenkomsten en andere activiteiten om de banden tussen school, leerlingen, ouders en de bredere gemeenschap te versterken.

5. Ruimte voor creativiteit: Bij ons moedigen we creativiteit en innovatie aan. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe lesmethoden, het organiseren van buitenschoolse activiteiten of het implementeren van projecten die de wereld van onze leerlingen verbreden, bij Klim-Op krijg je de ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen.
 

Hieronder vind je steeds onze openstaande vacatures

 

Ik wil spontaan solliciteren. Hoe doe ik dit?


Stuur uw sollicatie als leerkracht, medewerker voor opvang of toezicht of een andere functie naar info@klimopvilvoorde.be. We behandelen uw sollicitatie vertrouwelijk en trachten steeds binnen redelijke termijn te antwoorden.